30 Nisan 2014 Çarşamba

İstanbul Newyork ucuz uçak bileti

İstanbul Newyork ucuz ucak bileti

New York ‘da gezilecek yerler deyince sınırsız alternatif olduğunu söylemek mümkün, Hem şehir içerisinde hem de yakın çevrede pek çok attraction var.Burada önemli olan zaman, para ve kişisel zevkler.



29 Nisan 2014 Salı

İstanbul Bangkok ucuz uçak bileti

Tayland, hem iklimiyle hem coğrafyasıyla gerçekten ilginç bir yer. Malezya, Vietnam, Laos, Kamboçya komşuları. Ülkenin nüfusu, 60 milyon. 
Ülkede konuşulan dil, bizlere tamamen yabancı. Ne harfleri ne de konuşulan dili anlamanız mümkün değil. En büyük sorun da bu. İngilizce bilen insan sayısı sınırlı. O yüzden dikkatli olmak gerekiyor. Halkın yüzde 95'i Budist. Müslüman oranı yüzde 4'lerde. 


İstanbul Bangkok ucuz uçak bileti





28 Nisan 2014 Pazartesi

İstanbul Hong Kong ucuz uçak bileti

İstanbul Hong Kong ucuz uçak bileti  

Victoria Limanı ve Hong Kong’u kuş bakışı görebileceğiniz en iyi noktadır. Buradan manzara gündüz de gece de görülmeye değerdir ve farklıdır. Gün içerisinde Victoria Peak’den yüksek ve kalabalık binalar ile işlek Victoria Limanı görülebilir. Gece ise şehrin ışıkları ile burayı masallardaki yerlerden birine dönüştürmektedir. Manzarayı izlemek için en iyi nokta Peak Tower (Tepe Kulesi) ve Lion Kiosk’dur.



İstanbul Dubrovnik ucuz uçak bileti

İstanbul Dubrovnik ucuz uçak bileti

Dubrovnik, Hırvatistan’ın en güzel şehirlerinden biri. Şehir surları ile sarılmış Eski Kent görenleri ilk andan itibaren kendine aşık etmeye yetiyor. Tarihinde bir dönem Osmanlı egemenliğinde de yer alan şehir 1991 yılında Sırp güçleri tarafından büyük hasara uğratılmış. Günümüzde ise Dubrovnik ülkenin en turistik şehirleri arasında yer alıyor. Şehirde gezip görülecek bir çok yer var. Üstelik Dubrovnik gezilecek yerler listesinde yer alan bir çok gezi noktasının Eski Kent meydanında yer alması kısa süreli geziler için büyük bir avantaj.



24 Nisan 2014 Perşembe

İstanbul Lizbon ucuz uçak bileti

İstanbul Lizbon ucuz uçak bileti satın almak için tıklayın.

Yaz dönemi olarak yaşanan Mayıs - Ekim dönemi Lizbon'a seyahat için en uygun dönemdir. Bahar ayları da gitmek için hava sıcaklıkları açısından idealdir. Kış döneminde ise hava çok soğuk olmasa da yağışlar olabildiğinden dışarıda dolaşmak çok keyifli olmayabilir. Eğer bahar ve kış aylarında gitmeyi planlıyorsanız, yanınızda şemsiye ya da yağmurluk bulundurmanızda yarar vardır.



İstanbul Paris ucuz uçak bileti

Her yıl yaklaşık 45 milyon turisti ağırlayan Paris dünyanın en önemli turistik şehirlerinden biri. Şehirde yer alan bir çok yapı UNESCO Dünya Tarih Mirası listesinde yer alıyor.
Kurulduğu ilk yıllardan itibaren hareketli bir tarihe sahip olan şehir Fransız Devrimi ile yeni bir döneme girmiştir. 21. yüzyılda yaşanan siyasi gerginlik ve savaşlar şehrin zor günler yaşamasına neden olsa da günümüzde Paris sahip olduğu imkanlar ile en ünlü turistik noktalardan biridir. Özellikle yaz aylarında yoğun ziyaretçi akınına uğrayan Paris’i gezmek için en ideal aylar ise bahar mevsimi.

İstanbul Paris ucuz uçak bileti almak için tıklayın.



İstanbul Venedik ucuz uçak bileti

Sahip olduğu muhteşem kanalları ve şehir yapısı ile dünyanın en turistik şehirlerinin başında gelen Venedik her yıl milyonlarca turiste ev sahipliği yapmaktadır. Bir çok farklı bölgeden oluşan Venedik’in en ünlü noktası ise şüphesiz 118 adadan meydana gelen Sestieri Bölgesi’dir. Toplamda 170 adet kanal ve bu kanallar arasında bağlantı kuran irili ufaklı 400 köprüden oluşan şehirde yaklaşık 250.000 kişi yaşamaktadır.

İstanbul Venedik ucuz uçak bileti



İstanbul Roma ucuz uçak bileti

Roma tarihinde 17. yüzyılla birlikte şehirde barok etkisi görülmeye başlamıştır. Bu dönemde özellikle mimariyi etkileyen barok akımı ile kiliseler, çeşmeler, anıtlar ve meydanlar bu tarza göre yapılmıştır. 20. yüzyılda İtalya’nın isteksiz bir şekilde Dünya Savaşı’na dahil olmasına rağmen ülke ve başkenti savaştan etkilenmiştir. Özellikle II. Dünya Savaşı sırasında şehrin bazı kısımları zarar görmüştür. Yenilenme dönemi bu savaştan sonra başlamıştır. 1950 – 1960 yılları arasında modern bir şehir haline gelen Roma her geçen gün daha popüler ve metropolit bir yer olmuştur.
Günümüzde ise Roma dünyanın en önemli turistik şehirleri arasında yer alıyor. Her yıl milyonlarca turist şehre akın ediyor.

İstanbul Roma ucuz uçak bileti almak için tıklayın.


 

İstanbul İzmir ucuz uçak bileti

İstanbul İzmir ucuz uçak bileti

Türkiye’nin üçüncü büyük kenti olan İzmir çağdaş, gelişmiş aynı zamanda önemli bir kültür, sanat ve ticaret merkezdir. Ege denizi lacivertten turkuaza tüm renkleriyle denizin kara ile iç içe olduğu koyları, plajları ve termal kaynaklarıyla bir dantel gibidir.

Antik çağların en ünlü kentleri arasında yer alan Efes ve Bergama dönemin en büyük kentleriydiler. Tüm İon kültürünün zenginliklerini bünyesinde barındıran bu kentler, yoğun ticari, sanatsal ve dini etkinliklerle de adını duyuruyordu.

“Güzel İzmir” olarak da adlandırılan İzmir, 8500 yıldır Anadolu yarımadasının batısında uzun ve dar bir körfezin başlangıcında yer almaktadır. Tipik Akdeniz iklimin yaşandığı İzmir yine İzmirli Herodot’un “Onlar kentlerini bizim yeryüzünde bildiğimiz en güzel gökyüzü ve en güzel iklimlerinde kurdular.” İfadesiyle İzmir coğrafyasını binlerce yıl önce böyle tanımlamıştır. İzmir modern Türkiye’nin batıya açılan çağdaş yüzü olarak sanat, kültür, turizm, ticaret ve sanayi kenti olarak gelişmesini hızla sürdürmektedir.


İstanbul Amsterdam ucuz uçak bileti

Hollanda’nın başkenti olan Amsterdam sahip olduğu doğal güzellikler sayesinde Avrupa’nın en çok turist çeken şehirlerinden biridir. Şehirde yer alan 1500′den fazla köprü, şehrin “Kuzeyin Venedik’i” olarak adlandırılmasını sağlamıştır. Amsterdam’ın sahip olduğu çeşitli eğlence hayatı ile şehrin özgürlükler kenti olarak bilinmesinde önemli bir etkendir.

İstanbul Amsterdam ucuz uçak bileti almak için tıklayın


 

İstanbul Londra ucuz uçak bileti

Londra gezilecek yerler konusunda sahip olduğu birbirinden güzel saraylar, müzeler, parklar ve meydanlar ile Avrupa başta olmak üzere dünyanın en önemli şehirlerinden biridir. Şehirde yer alan birbirinden güzel saraylar, katedraller ve diğer önemli yapılar her yıl milyonlarca turistin şehre akın etmesinde büyük öneme sahip. Başta kraliyete ait olan yapılar olmak üzere British Museum gibi dünyaca ünlü müzeleri de gezi boyunca gezebilirsiniz.

İstanbul Londra ucuz uçak bileti


 

İstanbul Budapeşte ucuz uçak bileti

Budin ile Peşte’nin buluşma noktası, Macaristan’ın görkemli başkenti Budapeşte, Tuna Nehri’nin dinginliğinde ağırlar gezginleri. Ardından Paris’le yarışacak bir romantizm havası sarar etrafı.

İstanbul Budapeşte ucuz uçak bileti


 

İstanbul Prag ucuz uçak bileti

Şehirler bazen geçmişiyle, bazen mimarisiyle, bazen de doğasıyla etkiler misafirlerini... Prag ise tek bir noktada hepsini sunar tüm mütevazılığıyla. Şehir, Vlatava Nehri’nin görkemli manzarasını da arkasına alarak Orta Avrupa’nın tarih zengini Budapeşte’yle yarışır adeta...

İstanbul Prag ucuz uçak bileti


İstanbul Barselona uçak bileti

Barselona gezilecek yerler konusunda her yaştan ve tarzdan gezgine hitap edebilecek bir şehir. Avrupa’nın en turistik şehirlerinden olan Barselona sahip olduğu tüm doğal güzellikleri, birbirinden zengin koleksiyona sahip müzeleri ve dünyaca ünlü Mimar Gaudi eserleri ile gezginlere kendini kolaylıkla hayran bırakıyor.

İstanbul Barcelona ucuz uçak bileti


 

İstanbul Dubai ucuz uçak bileti

İstanbul Dubai ucuz ucak bileti almak için tıklayın.

Dubai'nin “yapabilirim” tavrının vizyonu nasıl gerçeğe dönüştürdüğünü ilk elden görmek büyüleyici bir deneyim olabilir. Dubai'nin en modern yerlerini Körfez stili hayatın belirtilerinin hala görünür olduğu eski şehre bir ziyaretle birleştirerek gezinizin keyfini çıkartın.

Dubai turistik gezi yerleri

Körfez: suları şehri ikiye bölüyor – Dubai turistik gezilerine başlamak için ideal yer burası.
Deira: sürekli aktif bir arı kovanı gibi olan bu bölge gerçekten eskinin yeni ile nasıl buluştuğunu yansıtıyor.
Bur Dubai: çok sayıda tarihi binaları ile burayı gezmek şart.

Oud Metha: çoğunlukla konut ama pek çok eğlence, alışveriş ve eğitim tesisi de bulunur.

Şeyh Zayed Yolu: Binalar en yüksek, en çarpıcı ve zarif olmak için yarışan güzellik kraliçeleri gibidir.

Jumeira ve Satwa: Işıltı kıstaslarını yükselten bu bölgenin tümü kendinizi şımartabileceğiniz güzellik salonları, kafe kültürü, alışveriş merkezleri ve plaj hayatı ile doludur.

Güneybatı: Dubai Marina ve pek çok diğer gelişmeleri de içeren Dubai'nin yeni yüzü.



İstanbul Iğdır ucuz uçak bileti

Çok istersek hayal edersek herşey gerçek olur.
THY'nın yeni reklam filminin çekildiği Iğdır'a gitmek ister misiniz?


Türk Hava Yolları | Hayal Edince | izlesene.com

İstanbul Iğdır ucuz uçak bileti




20 Nisan 2014 Pazar

İstanbul Dalaman ucuz uçak bileti

Terminaller önünde 24 saat taksi bulunmaktadır. Havaş Yer Hizmetleri gün içinde Marmaris ve Fethiye`ye servis yapmaktadır. Servis saatleri Türk Hava Yolları iç hat seferlerinin Muğla Dalaman Havalimanı`na iniş saatine göre ayarlanmıştır. Ayrıca, Muğla Dalaman Havalimanı`na Marmaris ve Fethiye`den gelmek isteyen yolcular için de bu mekanlardan kalkan Havaş servisleri bulunmaktadır. Havalimanı`ndan yapılan servislerin hareket noktası iç hatlardır.
Dalaman'a ucuz, emniyetli ve kolayca uçabilmek için Vistabilet hizmetinizde.

İstanbul - Dalaman ucuz uçak bileti


İstanbul Bodrum uçak bileti

Bodrum M.Ö. 192 Romalıların eline geçmiş ancak bu dönemde önemli bir gelişme göstermemiştir. M.S. 395 yılında Bizanslıların, M.S. XI yüzyılda Türklerin eline geçmiştir. I. Haçlı savaşlarında Bizanslıların, XIV. yüzyılda tekrar Türklerin eline geçmiştir. 1415 yılında Rodos Şövalyelerinin eline geçmiştir. 1522 yılında Kanuni Sultan Süleyman döneminde tekrar Osmanlı İmparatorluğuna katılmıştır.
Cumhuriyetin ilanından sonra adı Bodrum olarak değiştirilmiştir.

Bodrum'a ucuz, emniyetli ve kolayca uçabilmek için Vistabilet hizmetinizde.

İstanbul - Bodrum ucuz uçak bileti






İstanbul Mardin uçak bileti

Mardin, mimari, etnografik, arkeolojik, tarihi ve görsel değerleri ile zamanın durduğu izlenimini veren Güneydoğunun şiirsel kentlerinden biridir. Mardin'de, farklı dini inanışlar paralelinde, sanatsal açıdan da tarihi değeri olan camiler, türbeler, kiliseler, manastır ve benzeri dini eserler barındırmaktadır. Mardin, İpek Yolu güzergahında olup, 5 han ve kervansaray mevcuttur.

Mardin'e ucuz, emniyetli ve kolayca uçabilmek için Vistabilet hizmetinizde.

İstanbul - Mardin ucuz uçak bileti


 




Ucuz uçak bileti

www.vistabilet.com

Vistabilet markası yurtiçi ve yurtdışına güvenli online uçak bileti almanız için hizmet verir. Gideceğiniz destinasyon için havayollarını ve fiyatları karşılaştırmalı olarak hızlıca listeler.
Ucuz uçak bileti bulmak çok zor değil!

Çok özel kampanyalar, promosyonlu biletler ve seyahat haberlerini duyurmanın dışında Vistabilet kullanıcıları için bol ödüllü yarışmalar yapıyoruz! Bizi sosyal medyada bulun ve takipçimiz olun.
Siz de kazanın!

Vistabilet’te sadece uçak bileti değil, seyahate dair aradığınız herşeyi bulabilirsiniz! Konaklama için otel opsiyonları, ulaşımınız için ise araç kiralama hizmetlerimiz arasında.