19 Haziran 2014 Perşembe

İstanbul Dalaman ucuz uçak bileti

İstanbul Dalaman ucuz uçak bileti için tıklayın.

Fethiye, Datça, Marmaris gibi cennet tatil beldelerimize ulaşmanın en kolay ve güvenli yolu Vistabilet'ten.

İstanbul Girne ucuz uçak bileti

İstanbul Girne ucuz uçak bileti almak için tıklayın.

Girne Kıbrıs adasının en güzel sahillerine sahip olan kısmı olup burada deniz, güneş ve eğlenceyi bir arada bulabileceğiniz bir turizm cennetidir. Marinada restoran ve barlar bulunmaktadır. Girne Marina bölgesinin yakınında Casino ve diğer eğlence seçenekleri mevcuttur. Marina’nın karşısında Girne Kalesi bulunmakta ve kalenin içinde Batık gemi müzesi bulunmaktadır. At nalı şeklinde inşa edilen liman şehrin odak noktasıdır. Tarihi Girne Limanı, rengarenk balıkçı tekneleri, yatlar, bar ve kafeleri ile hem turistlerin hem de yerli halkın yaşam kaynağıdır.



15 Haziran 2014 Pazar

İstanbul Kolombiya ucuz uçak bileti

İstanbul Bogota ucuz uçak bileti için tıklayın.

Kolombiya Güney Amerika’nın en gözde ülkesi, başkenti Bogota’da turizm merkezi. Bu ülkenin adı anıldı mı herkesin aklına öncelikle kokain,gerillalar,mafya,Pablo Escobar,Andres Escobar gibi şeyler geliyor. Ama asıl, güzel kahvesi, salsası, Gabriel Garcia Marquez’i, güzel kızları, barları, amazonları, pasifik sahilleri konuşmak gerek.



12 Haziran 2014 Perşembe

İstanbul São Paulo uçak bileti

İstanbul Brezilya uçak bileti için tıklayın.

São Paulo, Brezilya'nın güneydoğusunda işlek bir liman olan Santos'tan 48 km uzakta, Serra do Mar tepeleri üzerinde kuruludur. Santos'a elektrikli tren hattı ve otoyolla bağlanmıştır. Bu tepelerden doğan Tietê ırmağı kentin hemen doğusundan geçer. São Paulo, bir dizi küçük kasabaya ve geniş tarım alanlarıyla otlaklara tepeden bakar. Rio de Janeiro, São Paulo'nun 355 km. kuzeydoğusunda yer alır.

10 Haziran 2014 Salı

İstanbul Diyarbakır ucuz uçak biletiniz Vistabilet.com'dan

İstanbul Diyarbakır ucuz uçak bileti lamak için tıklayın.

Diyarbakır,Türkiye'nin Güneydoğu Bölgesinde yer alan ve tarihî bir şehirdir. Diyarbakır kent merkezi yaklaşık 9 bin yıllık bir geçmişe sahiptir. Diyarbakır kent merkezi 4 ilçeye ayrılmıştır. Bunlar: Bağlar, Kayapınar, Sur ve Yenişehir'dir.


9 Haziran 2014 Pazartesi

İstanbul Pekin uçak bileti

İstanbul Pekin ucuz uçak bileti almak için tıklayın.


Çin'in başkenti olan Pekin, aynı zamanda ülkenin en büyük ikinci kentidir. Aynı zamanda dünyanın en kalabalık başkenti de Pekin'dir. Ülkenin politika, eğitim ve ticari başkenti olan Pekin, uzun süre Çin hanedanlığına da ev sahipliği yapmış Yasak Şehir 'i de içinde bulundurur. Ülkenin kuzeyinde bulunan Pekin'in ilk kuruluşu MÖ 1000 senelerine rastlar. Pekin'in sözlük anlamı Kuzeydeki başkent'tir.


4 Haziran 2014 Çarşamba

En İyi First Class Ödüllü Havayollarından büyük promosyon

Etihad Hava Yolları, 2012 yılında 4. kez üst üste Dünyanın Lider Hava Yolu Ödülü ve En İyi First Class Ödülü’ne layık görüldü. 2013 yılında En İyi First Class, En İyi First Class Koltukları, En İyi First Class İkramı dallarında Skytrax Dünya Hava Yolları ödüllerini alarak kalitesini zirveye taşıdı.

Şimdi Vistabilet.com Ethiad Havayolları işbirliği ile First Class uçuşlarınıza özel %20 indirim kampanyası bir tıklama uzağınızda.