19 Haziran 2014 Perşembe

İstanbul Dalaman ucuz uçak bileti

İstanbul Dalaman ucuz uçak bileti için tıklayın.

Fethiye, Datça, Marmaris gibi cennet tatil beldelerimize ulaşmanın en kolay ve güvenli yolu Vistabilet'ten.

İstanbul Girne ucuz uçak bileti

İstanbul Girne ucuz uçak bileti almak için tıklayın.

Girne Kıbrıs adasının en güzel sahillerine sahip olan kısmı olup burada deniz, güneş ve eğlenceyi bir arada bulabileceğiniz bir turizm cennetidir. Marinada restoran ve barlar bulunmaktadır. Girne Marina bölgesinin yakınında Casino ve diğer eğlence seçenekleri mevcuttur. Marina’nın karşısında Girne Kalesi bulunmakta ve kalenin içinde Batık gemi müzesi bulunmaktadır. At nalı şeklinde inşa edilen liman şehrin odak noktasıdır. Tarihi Girne Limanı, rengarenk balıkçı tekneleri, yatlar, bar ve kafeleri ile hem turistlerin hem de yerli halkın yaşam kaynağıdır.



15 Haziran 2014 Pazar

İstanbul Kolombiya ucuz uçak bileti

İstanbul Bogota ucuz uçak bileti için tıklayın.

Kolombiya Güney Amerika’nın en gözde ülkesi, başkenti Bogota’da turizm merkezi. Bu ülkenin adı anıldı mı herkesin aklına öncelikle kokain,gerillalar,mafya,Pablo Escobar,Andres Escobar gibi şeyler geliyor. Ama asıl, güzel kahvesi, salsası, Gabriel Garcia Marquez’i, güzel kızları, barları, amazonları, pasifik sahilleri konuşmak gerek.



12 Haziran 2014 Perşembe

İstanbul São Paulo uçak bileti

İstanbul Brezilya uçak bileti için tıklayın.

São Paulo, Brezilya'nın güneydoğusunda işlek bir liman olan Santos'tan 48 km uzakta, Serra do Mar tepeleri üzerinde kuruludur. Santos'a elektrikli tren hattı ve otoyolla bağlanmıştır. Bu tepelerden doğan Tietê ırmağı kentin hemen doğusundan geçer. São Paulo, bir dizi küçük kasabaya ve geniş tarım alanlarıyla otlaklara tepeden bakar. Rio de Janeiro, São Paulo'nun 355 km. kuzeydoğusunda yer alır.

10 Haziran 2014 Salı

İstanbul Diyarbakır ucuz uçak biletiniz Vistabilet.com'dan

İstanbul Diyarbakır ucuz uçak bileti lamak için tıklayın.

Diyarbakır,Türkiye'nin Güneydoğu Bölgesinde yer alan ve tarihî bir şehirdir. Diyarbakır kent merkezi yaklaşık 9 bin yıllık bir geçmişe sahiptir. Diyarbakır kent merkezi 4 ilçeye ayrılmıştır. Bunlar: Bağlar, Kayapınar, Sur ve Yenişehir'dir.


9 Haziran 2014 Pazartesi

İstanbul Pekin uçak bileti

İstanbul Pekin ucuz uçak bileti almak için tıklayın.


Çin'in başkenti olan Pekin, aynı zamanda ülkenin en büyük ikinci kentidir. Aynı zamanda dünyanın en kalabalık başkenti de Pekin'dir. Ülkenin politika, eğitim ve ticari başkenti olan Pekin, uzun süre Çin hanedanlığına da ev sahipliği yapmış Yasak Şehir 'i de içinde bulundurur. Ülkenin kuzeyinde bulunan Pekin'in ilk kuruluşu MÖ 1000 senelerine rastlar. Pekin'in sözlük anlamı Kuzeydeki başkent'tir.


4 Haziran 2014 Çarşamba

En İyi First Class Ödüllü Havayollarından büyük promosyon

Etihad Hava Yolları, 2012 yılında 4. kez üst üste Dünyanın Lider Hava Yolu Ödülü ve En İyi First Class Ödülü’ne layık görüldü. 2013 yılında En İyi First Class, En İyi First Class Koltukları, En İyi First Class İkramı dallarında Skytrax Dünya Hava Yolları ödüllerini alarak kalitesini zirveye taşıdı.

Şimdi Vistabilet.com Ethiad Havayolları işbirliği ile First Class uçuşlarınıza özel %20 indirim kampanyası bir tıklama uzağınızda.


25 Mayıs 2014 Pazar

İstanbul Berlin ucuz uçak bileti

İstanbul Berlin ucuz uçak bileti almak için tıklayın.

Almanya'nın başkenti olan Berlin aynı zamanda Avrupa 'nın en gözde ve heyecan veren kentlerinden biridir.
1961 ile 1990 yılları arasında kent Doğu ve Batı Berlin olarak ikiye bölünmüştür. Kentin doğu ve batı tarafı 1990 senesinde ortasından geçen Berlin Utanç Duvarı 'nın yıkılmasıyla yeniden birleşmiştir.
Berlin şehri ilk olarak 1237 senesinde kurulmuştur. Adı ise bataklık anlamına gelmektedir. Geçmişin bataklığı günümüzün en renkli Avrupa kentlerinden biridir.



23 Mayıs 2014 Cuma

İstanbul Frankfurt ucuz uçak bileti

İstanbul Frankfurt ucuz uçak bileti almak için tıklayın.

Yaklaşık 700.000 merkez nüfusuyla Almanya'nın beşinci büyük şehri olan Frankfurt, Hessen eyaletinin en büyük şehri. Aynı zamanda Avrupa'nın en önemli finans merkezlerinden birisi olarak kabul ediliyor. Zira AB Merkez Bankası, Almanya Merkez Bankası burada bulunuyor. Main nehrinin ikiye böldüğü Frankfurt yüksek gökdelenleriyle "Avrupa'nın Manhattanı" sıfatını da taşıyor. Son olarak da ünlü Alman edebiyatçı Goethe'nin de şehri. 



21 Mayıs 2014 Çarşamba

İstanbul Marakeş (Fas) uçak bileti fiyatları

İstanbul Marakeş (Fas) ucuz uçak bileti için tıklayın.

Marakeş, Fas Sultanlığının ilk başkenti ve tam bir saltanat şehri. Fas’ın en renkli şehri olan Marakeş, iki bölümden oluşuyor; Medina denilen eski şehir ve Ville Nouvella denilen yeni şehir.
Marakeş’in kalbi Medina. Medina’nın kalbi ise Djemaa El Fna. Eski şehir 16 kilometrelik duvarlarla çevrili. Djemaa El Fna “ölüler meydanı” anlamına geliyor. 19. yüzyıla kadar idam cezalarının infaz edildiği ve kolera hastalığından ölenlerin toplandığı bu devasa meydan günümüzde bir ortaçağ panayırı havasına dönüşmüş. 1994’ten beri Marakeş’in en popüler ve turistik noktası. Djemaa El Fna Unesco tarafından kültürel yaşamı sürdürmek amacı ile koruma altına alınan ilk meydan.


İstanbul Fas ucuz uçak bileti

İstanbul Kazablanka (Fas) ucuz uçak bileti almak için tıklayın.

Casa'nın da gece hayatı canlıdır. Marrakech'te Avrupalı müşterilerin ağırlığına karşın, Casablanca'daki mekanları yerliler doldurur. Casa'da da tıpkı Marrakech'teki gibi en iyi kulüpler lüks otellerin bünyesinde bulunuyor. Bunun yanında, farklı olarak Casa'da, Corniche'te gündüz plajından ve havuzundan yararlanabileceğiniz, gece ise yemek ve eğlence olanakları mevcut çok güzel kulüpler var.


19 Mayıs 2014 Pazartesi

İstanbul Oslo ucuz uçak bileti

İstanbul Oslo ucuz uçak bileti satın almak için tıklayın.

Norveç’in Oslo şehrinde bulunan Norveç Vigeland Milli Heykel Parkından başlayabiliriz. Norveç gezisinde Norveç Heykel Parkı mutlaka görülmesi gereken yerlerden biridir. Norveç Heykel Parkı Norveç’in dünyaca ünlü Heykeltıraşı Gustav Vigeland’un eserlerinden oluşuyor. Bu heykel parkında göreceğiniz simgeler çok önemli özellikle Gustav Vigeland kendi penceresinden aile hayatını yansıtan eserler bulunuyor. Norveçin Vigeland Heykel Parkı doğal güzelliği ile de göze çarpıyor. Doğa ile bütünleşmiş olan bu heykel parkını gezerken büyük zevk alacaksınız.



18 Mayıs 2014 Pazar

İstanbul Belgrad ucuz uçak bileti

İstanbul Belgrad ucuz uçak bileti almak için tıklayın.

Sırbistan'nın başkenti ve en büyük şehridir. Tuna ve Sava nehirlerinin birleştiği platoda yer almakta olup, 1,2 milyonluk merkez nüfusu ve 1.65 milyondan fazla metropolitan nüfusuyla Güneydoğu Avrupa'nın en büyük şehirlerinden biri olan kentin adı Beyaz Şehir anlamına gelmektedir.



İstanbul Saraybosna ucuz uçak bileti

İstanbul Saraybosna ucuz uçak bileti almak için tıklayın.

Şehrin köklü tarihinde pek çok kültürün izlerine rastlamak mümkün. Haklı olarak Saraybosna halkı geleneksel inanç zenginliği olarak İslam, Ortodoks, Katolik ve Museviliğin yüzyıllar boyunca süre gelen birlikteliği ile kıvanç duyuyor.
Saraybosna Doğunun ve Batının en iyi yanlarını içinde barındıran ve dünyada eşi ve benzeri çok az rastlanacak bir şekilde Ortodoks ve Katolik kiliseleriyle camii ve sinagogların bir kaç adım uzaklık mesafesinde yanyana görülebildiği bir yer. Saraybosna, dünyanın en büyük gezi rehberi ve dijital medya yayıncısı Lonely Planet'in 2010'da görülmesi gereken ilk 10 yer listesinde yer alıyor. Saraybosna sakinleri, çok sıcaktır ve suç oranı oldukça düşüktür.




İstanbul Katmandu ucuz uçak bileti

İstanbul Katmandu ucuz uçak bileti almak için tıklayın.

Nepal Orta Asya'da Çin ile Hindistan arasında bağımsız bir ülkedir. Ülkenin sınırında dünyanın en büyük dağı olan Everest (8848 metre) yer alır.

Ülke halkının %80i Hindudur. Nepal kendini dünyanın tek hindu krallığı olarak tanıtır. Kişi başına düşen milli geliri 240 dolar olan Nepal, dünyanın en fakir ülkeleri arasında gösterilmektedir. 1990’lı yıllardan itibaren ekonomisinde birtakım olumlu gelişmeler yaşanmaya başlamış olmasına rağmen henüz yoksulluğun giderilmesine yönelik yeterli bir gelişme sağlanamamıştır.

Nepal’in turist mevsimi, muson yağmurlarının eylül sonunda bitmesiyle ekim-kasım aylarında başlıyor. Özellikle kasım, dağlardaki görüş açıklığının yüksek olması nedeniyle en popüler zaman. Aralıktan şubat sonuna kadar yüksek irtifalarda hava çok soğuk. Martla birlikte turistler yine Nepal’e akın ediyor.Nisan-mayıs en uygun zaman.




17 Mayıs 2014 Cumartesi

İstanbul Tibet ucuz uçak bileti

İstanbul Tibet ucuz uçak bileti almak için tıklayın.

İnsanoğlunun istekleri hiç bir zaman bitmek tükenmek bilmez. Sürekli yeni yerler keşfetmek, oralarda dolaşmak, yeni kültürleri öğrenip o kültüre bağlı kalmak amacıyla seyahatler düzenlenir, Dünya’nın bir ucundan diğer ucuna gidilir. Tibet, rakım olarak Dünya’nın çatısı denilecek bir noktada. Öyle ki bu gizemli bölge Çin’e bağlı olmasına rağmen kültürel ve yapısal değerlerinden kopmamış ve budizmin gerçek merkezi konumuna gelmiştir. Ortalama olarak 5 bin metrenin üzerinde bulunan köyler, şehirler ve kasabalar irtifa severlerin hep ilgisini çekmeyi başarmıştır.



Tayland denilince akla Pattaya gelir.

İstanbul Bangkok ucuz uçak bileti almak için tıklayın.


Tayland denilince ilk akla gelen yerlerden birisi olan Pattaya şehri Bangkok ’a yaklaşık 160 km mesafede bulunuyor. Pattaya günümüzde daha çok seks turizmi ile özdeşleşmiş durumda & bu durumun temelleri Vietnam savaşı sırasında atılmış. Amerikalı askerlerin dinlenme merkezi olarak kullanılan küçük bir kasaba olan Pattaya’da seks sektörü yıllar boyunca daha da büyümüş ve de bugün ki konumuna gelmiş.

Tayland körfezi kıyısında bulunan şehrin ana plajı olan Haad Pattaya gece hayatı ile ünlü & de daha çok erkek turistler tarafından tercih ediliyor. Pattaya’da ayrıca Haad Jomtien & Haad Naklua gibi ailelerce de tercih edilen plajlar bulunuyor. Tüm plajlarda çeşitli su sporları yapmak mümkün.



Phuket: Tayland'da bir cennet parçası.

İstanbul Bangkok ucuz uçak bileti satın almak için tıklayın.


Phuket şelalelerini görmeye değer. Ülkedeki en büyük şelaleler değildir ama burada dalış veya piknik için idealdir. Çevredeki orman boyunca trekking yapabilirsiniz. Khao Praew Thaew Milli Parkı 22 kilometre kuzeyindeki Phuket Town bulunan Ton Sai ve Bang Pae ve En güzel zamanı muson mevsimidir ve Mayıs-Ekim ayları arasında ziyaret etmenizi öneririz.